4500 L

Tartë e Shëndetshme Çokollate , Vegane dhe e pa Përpunuar

Rezervoni 24 orë përpara, për realizimin e kësaj ëmbëlsire.

Kremi i çokollatës sonë do t’ju habisë me shijen dhe përbërësit “magjik”!
Për të gjithë ju që jeni në një dietë vegane dhe të papërpunuar, keni probleme shëndetësore që ju kufizojnë dietën etj; kjo ëmbëlsirë shumë e shëndetshme është ideale për ju.

Përbërja dhe Ruajtja:

Baza e tartës me një përbërje: hurma arabie, arra e kakao dhe mbushja e kremit të çokollatës me ëmbëlsues natyral, avokado, qumësht bajamesh e kakao. Dekoruar me fletë bajameje.

*Këshillë kundër alergjive: Përmban arrorë të ndryshëm e avokado.

Kjo ëmbëlsirë nuk ka laktozë, pra është Vegane.

Ruhet në frigorifer (fresk) midis 2-10°C.

Dimensionet:

20 cm ø | 12-14 porcione

Transporti:

Nëse dëshironi dërgesë në vendodhjen tuaj, disponojmë shërbimin me taksi, te cilet do ju tarifojnë sipas tarifave të tyre zyrtare për këtë shërbim. Transporti realizohet me taksi, pasi ëmbëlsirat tona janë delikate dhe mjaft të dashura për ti sjellë me mjet tjetër transporti.

Për ta tërhequr ëmbëlsirën vetë mund të vini pranë adresës sonë: Rruga “Bulevardi Bajram Curri" / Godina 296 (Brryl, pa vajtur tek Materniteti, godina ku ndodhet mobileri “Divan Italia”)
Processed with VSCO with a6 preset

Tartë e Shëndetshme Çokollate , Vegane dhe e pa Përpunuar

4500 L

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.