3500 L

Cheesecake me Mango

Rezervoni 24 orë përpara, për realizimin e kësaj ëmbëlsire.

Një version i ftohtë (jo pjekur) i cheesecake. Pureja e mangos e bën këtë cheesecake shumë të freskët dhe të lehtë në shije, aq sa thonë që bëhet fiksues!

Përbërja dhe Ruajtja:

Bazë me biskotë dhe gjalp jo të kripur, mbushur me masën e ftohtë të kremit të djathit, mbuluar me pure mango të freskët.

*Këshillë kundër alergjive: Përmban gluten, laktozë. Të gjitha ëmbëlsirat tona prodhohen në një mjedis ku përdoren arra, bajame, vezë, qumësht, susam dhe gluten. Për këtë arsye, ne nuk mund të garantojmë se ato janë pa gjurmë të këtyre alergeneve.

Ruhet në frigorifer (fresk) midis 2-10°C.

Dimensionet:

20 cm ø | 12-14 porcione

Transporti:

Nëse dëshironi dërgesë në vendodhjen tuaj, disponojmë shërbimin me taksi, te cilet do ju tarifojnë sipas tarifave të tyre zyrtare për këtë shërbim. Transporti realizohet me taksi, pasi ëmbëlsirat tona janë delikate dhe mjaft të dashura për ti sjellë me mjet tjetër transporti.

Për ta tërhequr ëmbëlsirën vetë mund të vini pranë adresës sonë: Rruga “Bulevardi Bajram Curri" / Godina 296 (Brryl, pa vajtur tek Materniteti, godina ku ndodhet mobileri “Divan Italia”)
Processed with VSCO with a6 preset

Cheesecake me Mango

3500 L

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.