Healthyliciouss Receta Të ëmbla

Parfe e Shëndetshme

Healthy Parfait 1

Parfe e Shëndetshme

Ushqimi shijon më shumë kur ndër të tjera edhe duket bukur, dhe ky është një fakt!

Me shumë pak kujdes mund të kthejmë një vakt mëngjesor mëse normal siç është granola me kos e fruta, në një parfe të bukur, e cila të fton ta shijosh menjëherë!

 

  • Për këtë recetë do t’ju duhet granola cilësore dhe mundësisht e personalizuar sipas shijeve tuaja që ta shijoni deri në pikën e fundit, prandaj klikoni këtu për të lexuar recetën tonë të granolës, e ndjehuni të lirë të zëvendësoni frutat e thata sipas preferencave.
  • Mund të përdorni kos normal ose grek; kjo mbetet në dorën tuaj. Personalisht nuk më pëlqen kur kosi normal lëshon ujin e tij prandaj preferoj një miksim mes kosit grek dhe kosit në formën e lëngut. Në këtë mënyrë konsistenca mbetet sërish në dorën time.
  • Detaji i fundit, por jo më pak i rëndësishëm, frutat e freskëta. Ne kemi përdorur luleshtrydhe, por ndjehuni të lirë të përdorni frutin apo frutat tuaja të preferuara.

Proçedura:

 

Shtroni frutat, kosin dhe më pas granolën.

Mund të përserisni këtë veprim dhe një herë tjetër, në varësi të enës së servirjes.

 

Fotografitë nga Eranda Janku

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.