Zbukurime Të Drunjta Për Pemën e Vitit të Ri

05/12/2015

Këtë vit unë shkova me një dekorim peme të ndryshëm nga herët e tjera dhe tejet te veçantë. Duke e mbajtur të thjeshtë, unë e dekorova pemën time me drita dhe me këto punime druri të mrekullueshme të punuara në mënyrë artizanale nga Dalta e Artë. Këto ‘copëza’ janë bërë nga ajo që ka mbetur gjatë punës së tyre, kështu që në thelb është një proçes riciklimi. Ata bëjnë dekorime të ndryshme festive; të personalizuara ose jo. Dhe çfarë është më e rëndësishme Dalta e Artë e bën këtë me nje çmim shumë të arsyeshëm. Ata shpërndajnë produktet e tyre në të gjithë botën kështu që mos humbisni kohën tuaj!

  • P.S: Ju do të përfitoni një ulje përgjatë Krishtlindjeve nëse blini lugët e personalizuara të Daltës së Artë. Kështu që nxitoni ti bëni dhuratë të dashurve tuaj ose vetes !

Dalta e Artë është një biznes i vogël “baba dhe vajzë”, lexoni KËTU për më tepër nëse jeni të interesuar !

Unë jam shumë e lumtur të jem klientja e tyre besnike dhe gjithashtu fotografja e punës së tyre të palodhur.

Processed with VSCOcam with se3 preset

Processed with VSCOcam with se3 preset

Processed with VSCOcam with se3 preset

Processed with VSCOcam with se3 preset

Processed with VSCOcam with se3 preset

Processed with VSCOcam with se3 preset

Processed with VSCOcam with se3 preset

 

Fotografitë nga unë