Turistja

17/07/2014

E veshur me këtë fustan të bardhë të këndshëm, me espadrijat me motive floreale, kapelen, syzet e diellit dhe çantën e vogël; me librin “Ishulli”, të cilin e blemë në ishull, dhe me një hartë në dorë, ndjehem pikërisht si një “Turiste”. Duke zbuluar dhe shijuar magjitë e Kretës, të cilën jua sugjeroj dhe juve ta shtoni në listën tuaj të vendeve për të vizituar!

1

2 3 4 (1)6

 

Photografitë nga Eranda Janku

Destinacioni : Elounda, Crete