Koktejli Strawberry Zappie

11/07/2014

Përbërësit:

4/5 luleshtrydhe

180 ml lëng molle

30 ml white & red citron squeeze

10 ml lëng lime

5 ml Vodka Pjepër (opsionale)

¾ kubikë akulli

 

Metoda: Vendos të gjithë përbërësit dhe tund në shaker bashkë me kubikët e akullit

Zbukurimi : 1 luleshtrydhe ose qershi

IMG_8907

 

Fotografitë nga Eranda Janku