Koktejli Kamikaze

29/06/2014

Përbërësit:

1 gotë

30 ml Vodka Limon

30 ml Cointreau

30 ml lëng i freskët limoni

5 ml çaj lime

 

Metoda: Vendos të gjithë përbërësit dhe tund në shaker bashkë me disa kubikë akulli

Zbukurimi: Qershi

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

Fotografitë nga Eranda Janku