Koktejle Receta Uncategorized @sq

Koktejli Hawaiian Punch

Processed with VSCOcam with f2 preset

Koktejli Hawaiian Punch

Përbërësit:

1 gotë

20 ml Southern Comfort

20 ml Amaretto

15 ml Vodka

40 ml lëng ananasi

20 ml lëng lime

20 ml Grenadine

 

Metoda: Vendos të gjithë përbërësit dhe tund në shaker bashkë me disa kubikë akulli, më pas shto Grenadine

Zbukurimi: Copëza luleshtrydhesh ose portokalli

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

 Fotografitë nga Eranda Janku

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.