Koktejli Dodona

19/07/2014

Emri: Dodona është një nga 7 orakujt dhe është tempulli shqiptar. Ndërkohe shega ishte fruti i tempullit.

Përbërësit:

Akull i copëtuar

4 feta lime

20 kokrra shegë

2 tsp sheqer kaf

35 ml Captain Morgan Black

15 ml Contro

Një spërkatje Sprite

 

Metoda:

Në gotën e koktejit që po përdorni, vendosni fetat e lime dhe shegët, shtypini së bashku

Shtoni sheqerin dhe përzieni së bashku përbërësit

Shtoni akullin e copëtuar dhe më pas të gjitha lëngjet duke nisur me Captain Morgan, Contro dhe në fund një spërkatje me sprite.

Zbukurimi: disa kokrra shegë

DSC_2447 DSC_2450

 

Fotografitë nga Eranda Janku