Splash Siçilian

28/09/2014

Perberesit :

4-5 kuba akulli

45 ml leng lime, rrushi dhe portokalli

20 ml Liker Mandarine

20 ml Uje Tonik

15 ml TripeSec dhe Xhin

 

Metoda : Vendosi te tere perberesit ne nje shaker dhe tund mire. Shtije kete perberje ne goten e koktejlit qe po perdorni

 

Dekori : 1 fete lime, limon, portokall dhe kokrra shege

IMG_7444 IMG_7491

 

Fotografite nga Eranda Janku