Koktejle Receta Uncategorized @sq

Shotsa Me Shegë Për Krishtlindje

Cover

Shotsa Me Shegë Për Krishtlindje

Ky koktej është i shërbyer më së miri në fund të një vakti dhe me këtë ngjyrë është një ‘trajtim’ i përsosur Krishtlindjesh.

 

Përbërësit :

Shegë

1 shishe Xhin

 

Metoda :

Qëroni disa shegë duke i hequr kokrrat nga kapsula e tyre

Në fund të vaktit thjesht mbusheni gotën e shots-it me fara shege, mbusheni me xhinin e akullt dhe jeni gati për ta kthyer me fund

-> Mos e kapërdini pijen derisa të keni përtyput farat e shegës dhe të keni marrë një shpërthim të vërtetë shijesh dhe aromash në gojë

Processed with VSCOcam with se3 preset 2 Processed with VSCOcam with se3 preset

 

Fotografitë nga Eranda Janku

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.