Milkshake Me Tërshërë

06/12/2014

Ky milkshake është pija ideale për mëngjes apo zamër. Jo vetëm i shijshëm por dhe i shëndetshëm. Me pak përbërës dhe proçes pune të thjeshtë kjo pije mund të kthehet në të preferuarën tuaj. Për të mos përmendur këtu që do ta keni gati për më pak se 1 minutë !

Shqip

Proçedura :

 

Vendosi të gjithë përbërësit në një blender dhe pulso deri sa masa te jetë e njëtrajtshme dhe kremoze

1 2

 

 Fotografite nga Eranda Janku