Receta Të ëmbla

Krem Zbukurues Për Biskotat

Processed with VSCOcam with se3 preset

Krem Zbukurues Për Biskotat

Shumë e thjeshtë, kërkon vetëm disa minuta dhe me të mund të dekorosh çdo lloj biskote që dëshiron !

1 Shqip

Proçedura :

 

Vendos në një tas të bardhat e vezëve dhe rrihi në shpejtësi mesatare derisa të shkumëzojnë

Ul shpejtësinë në më të ultën dhe shto sheqerin pluhur pak nga pak duke e përzier masën

Rrite shpejtësinë në atë të lartën dhe rrihe për 2 deri në 3 minuta masën ose derisa të jetë e butë, me shkëlqim dhe e trashë

Vendos kremin zbukurues në një qese pastiçerie (ose në qese plastike që ruhen frutat, ska nevojë për mjete luksoze; pri shumë pak majën e qeses pasi ta vendosësh kremin) dhe dekoro çdo lloj biskote që dëshiron

Processed with VSCOcam with se3 preset

 

Fotografitë nga Eranda Janku

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.