Koktejli Plejada

09/08/2014

Perberesit :

Tequila 35 ml

Contro 15 ml

Leng i frekset kastraveci 30 ml

Nje sperkatje lengu limoni te fresket

Akull i copetuar

 

Metoda :

Lag buzet e gotes se Martinit dhe me pas lyej kete pjese me nje perzierje sheqer-kripe

Vendos akullin e copetuar

Ne nje shaker vendos te gjithe perberesit e tjere dhe perziej

Shtiej lengun ne gote me akullin e copetuar

 

Dekori: Nje fete limoni

DSC_2427

Fotografite nga Eranda Janku