Kohe Vere

14/08/2014

Ashtu sic kendoi Ella Fitzgerald ne kengen e saj “Koha e veres dhe te jetuarit eshte i lehte

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Te jetuarit u duk vertet i thjeshte veshur me kete fustan te mrekullueshem kaluar mes dy brezash dhe kete kapele te thurur e romantike; pozicionuar ne nje plazh privat ne mes te nje pylli fantastik ne qytetin e Pogradecit ku une kalova nje jave pushime te mrekullueshme; me diellin qe shnderrinte siper kokave tona dhe me kete kenge kaq te dashur ne atmosfere. Duke enderruar qe jeta te ishte kaq e thjeshte dhe e lumtur sa kjo dite !

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

Fotografite nga Eranda Janku

Tags: ,