Pure Patatesh dhe Pule

Në shtëpinë tonë nuk është servirur asnjëherë pure e gatshme patateje. Për këtë falenderoj mamanë time. Ajo gjithmonë e gatuante vetë dhe ne rrjedhimisht jemi rritur me këtë frymë. Pureja e saj e patates është ndryshe nga puretë që mund të gjeni nëse kërkoni nëpër rrjetet sociale apo faqe gatimi. Është padyshim receta ime e preferuar, si për nga thjeshtësia ashtu dhe nga shija. Sot ne vendosëm ta shpërndajmë me ju duke shpresuar që kjo recete të zëvendësojë purenë e gatshme që mund të përdorni dhe të bëhet pjesë e menusë suaj familjare.

Continue reading “Pure Patatesh dhe Pule”