Koktejle Receta Uncategorized @sq

Rum i Vjetër Krishtlindjesh

Processed with VSCOcam with se3 preset

Rum i Vjetër Krishtlindjesh

Përbërësit :

2 pjesë Rum i errët Bacardi

1/2 tsp Angostura Bitters

1 derdhje uji

1-2 tsp sheqer/kubik sheqeri

akuj në kubik

 

Metoda :

Shto sheqerin/kubikët e sheqerit dhe Angostura Bitters në një gotë uiski me një akull të vetëm

Përziej së bashku derisa akulli të ketë shkrirë aq sa të shpërbëjë sheqerin – nëse po përdorni kubikët e sheqerit atëherë do t’ju duhet ti copëtoni

Shto 3-4 kubikë të tjerë akulli dhe gjysmën e rumit të vjetër Bacardi dhe më pas përziej për rreth 60 sekonda

Mbushe gotën me më shumë akull dhe shto pjesën tjetër të rumit, pastaj përziej për një tjetër minutë

Pri një fetë nga lëkura e portokalli dhe shtoja pijes, përzieje disa herë dhe shërbeje

Processed with VSCOcam with se3 preset Processed with VSCOcam with se3 preset Processed with VSCOcam with se3 preset

 

 Fotografitë nga Eranda Janku

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.