Ditar Uncategorized @sq

Gëzuar Vitin e Ri nga Kikiliciouss

Processed with VSCO with se3 preset

Gëzuar Vitin e Ri nga Kikiliciouss

Skuadra Kikiliciouss ju uron të gjithëve Gëzuar Vitin e Ri !

Ju urojmë më të mirat për ju e familjet tuaja. Faeminderit që keni qenë pjesë e pandashme e këtij viti në Kikiliciouss dhe na keni motivuar e frymëzuar për të ecur gjithmonë para. Ky ishte një nga vitet më të bukur për ne dhe mezi presim që 2017 ta bëjmë akoma më argëtues së bashku !

Processed with VSCO with se3 preset

Processed with VSCO with se3 preset

Processed with VSCO with se3 preset

Processed with VSCO with se3 preset

Processed with VSCO with se3 preset

Fotografitë nga Eranda Janku

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.