Projekte & Evente

Dhurata e Kikiliciouss për këtë Shën Valentin 2018

St Valentine Gift 1

Dhurata e Kikiliciouss për këtë Shën Valentin 2018

Ishte e pamundur që Kikiliciouss të qëndronte duarkryq këtë Shën Valentin. Në vënd të paketimeve me ëmbëlsira këtë vit sjell një lojë tejet interesante dhe të personalizuar për ju dhe partnerin/en tuaj.

Frymëzuar nga loja “Mos u Nxeh” (versioni i vjetër me të cilin jemi rritur) kemi sjell këtë lojë për ju në mënyrë që jo vetëm të argëtoheni së bashku, por të sillni në mend shumë gjëra të bukura që vetëm ju të dy i dini, e pse jo të njihni më shumë rreth njëri tjetrit!

Për të porositur kutinë tuaj na kontaktoni në adresën tonë të email-it: kristijanku@kikiliciouss.com, Instagram ose Facebook.

St Valentine Gift 2 St Valentine Gift 3 St Valentine Gift 4 St Valentine Gift 5 St Valentine Gift 6 St Valentine Gift 7 St Valentine Gift 8

 

Fotografitë nga Eranda Janku

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.