Komposto Ftoi

Nuk mund ta imagjinoj dot këtë periudhe të vitit pa kompostot e dashura të mamit. Ftoi është shija ime e preferuar, ndoshta ngaqë që në moshë të vogel e kemi ngrënë me shumë dëshirë dhe kemi gatuar plot receta me të.

Kompostot në vetvete janë pije shumë të thjeshta, të shpejta dhe një mënyrë e mirë si të alternoni ngrënien e frutave të ndryshme. Pjesa argëtuese qëndron në faktin se kompostos i pihet lëngu dhe i hahen copat e frutave.

Continue reading “Komposto Ftoi”