Ne kemi bërë një rrugë të gjatë që nga ditët e pjekjes së ëmbëlsirave në kuzhinën e shtëpisë. E tashmja dhe e ardhmja jonë është e mbushur me projekte emocionuese dhe ne dëshirojmë t`i ndajmë ato me ju!