Topa Energjik Me Gjalp Kikiriku Dhe Çokollatë

Po e nisim vitin e ri me një recetë të shpejtë, të shëndetshme dhe tejet të shijshme. Këto topa energjik janë ideal për t’ju mbushur stomakun e për ta nisur ditën plot energji pozitive. Lehtësisht të transportueshëm dhe një recetë që nuk ju lë kurrë në baltë.

Proçedura është shumë e thjeshtë dhe kërkon fare pak kohë për tu përgatitur.

Continue reading “Topa Energjik Me Gjalp Kikiriku Dhe Çokollatë”