Receta Bazë e Krepave

Duke u fokusuar tek recetat e ndryshme me shijet e stinës harrojmë ndonjëherë ato baziket që na duhen aq shumë, siç është në këtë rast receta bazë e krepave. Ju faleminderit që na mbani në korent.

Këtë recetë tashmë e përdor prej vitesh dhe jo vetëm që është shumë e thjeshtë, por nuk do t’ju lërë kurrë në baltë. Nëse jeni të zënë brumin mund ta përgatisni në darkë para se të flini dhe të nesërmen mund të përgatisni në pak minuta krepa të shijshëm dhe të freskët.

Continue reading “Receta Bazë e Krepave”

Akullore Artizanale me Manaferra

Akullorja me manaferra ishte një përpjekje e re tejet e sukseshme e kësaj vere. Duke qënë se nuk e kisha gatuar ndonjëherë manaferrën si frut në tipologjinë e ëmbëlsirave të ngrira, m’u deshën disa prova deri sa të arrija në produktin final të paraqitur sot në web.

Ngjyra e fortë e kësaj akulloreje të lë pa fjalë dhe të bën të duash ta provosh menjëherë. Me një shije unike dhe mjaft të balancuar, kremoze dhe të mëndafshtë në pamje kjo akullore artizanale përgatitet lehtësisht në kushte shtëpie. Prandaj mos humbisni kohë dhe shijojeni këtë mrekulli sa kemi fatin të kemi manaferra të egra me shumicë në treg.

Continue reading “Akullore Artizanale me Manaferra”