Xhelatina Të Shëndetshme me Shegë

Xhelatinat janë padyshim një nga ‘snacks’ e preferuara të fëmijëve dhe jo vetëm. Versionet që blejmë në supermarkete janë të mbushura me sheqerna të tepërta dhe plot esenca e ngjyrues.

Pse të mos jemi kreativ dhe ti përgatisim ato në kushte shtëpie? Receta është aq e thjeshtë sa dhe ju vetë do të habiteni. Do të ishte një mundësi tejet e mirë që ti përfshini fëmijët në proçesin e gatimit dhe të kaloni kohë produktive me ta. Jo vetëm që ata do të argëtohen gjatë kohës së përgatitjes, por do të jetë emocionuese pritja deri sa xhelatinat të mpiksen. Për të mos folur për momentin e shumëpritur të heqjes nga format dhe të shijimit.

Receta është lehtësisht e aplikueshme dhe për shije të tjera.

Continue reading “Xhelatina Të Shëndetshme me Shegë”