Receta Bazë e Krepave

Duke u fokusuar tek recetat e ndryshme me shijet e stinës harrojmë ndonjëherë ato baziket që na duhen aq shumë, siç është në këtë rast receta bazë e krepave. Ju faleminderit që na mbani në korent.

Këtë recetë tashmë e përdor prej vitesh dhe jo vetëm që është shumë e thjeshtë, por nuk do t’ju lërë kurrë në baltë. Nëse jeni të zënë brumin mund ta përgatisni në darkë para se të flini dhe të nesërmen mund të përgatisni në pak minuta krepa të shijshëm dhe të freskët.

Continue reading “Receta Bazë e Krepave”