Krem Zbukurues Për Biskotat

Shumë e thjeshtë, kërkon vetëm disa minuta dhe me të mund të dekorosh çdo lloj biskote që dëshiron !

1 Shqip

Proçedura :

 

Vendos në një tas të bardhat e vezëve dhe rrihi në shpejtësi mesatare derisa të shkumëzojnë

Ul shpejtësinë në më të ultën dhe shto sheqerin pluhur pak nga pak duke e përzier masën

Rrite shpejtësinë në atë të lartën dhe rrihe për 2 deri në 3 minuta masën ose derisa të jetë e butë, me shkëlqim dhe e trashë

Vendos kremin zbukurues në një qese pastiçerie (ose në qese plastike që ruhen frutat, ska nevojë për mjete luksoze; pri shumë pak majën e qeses pasi ta vendosësh kremin) dhe dekoro çdo lloj biskote që dëshiron

Processed with VSCOcam with se3 preset

 

Fotografitë nga Eranda Janku