Jufka – Embelsire Tradicionale Shqiptare

Kikiliciouss u rikthye më në fund me postimet e përhershme. Jemi shumë të lumtur për këtë rikthim dhe ju kërkojmë ndjesë për mungesën e postimeve. Do t’ju shpjegojmë çdo gjë në një post tjetër dedikuar këtij informacioni, por tani le të shijojmë këtë recetë tepër të shijshme.

Kjo ëmbëlsirë e quajtur ‘Jufka” është një recetë tradicionale Shqiptare. Ka një shije të veçantë dhe me pak përbërës ju do arrini ti bëni të gjithë për vete.

Continue reading “Jufka – Embelsire Tradicionale Shqiptare”