Tortë Me Kungull

Torta me kungull është njëëmbelsirë tradicionale, shpesh e konsumuar gjatë vjeshtës dhe fillimit të dimrit, sidomos në Ditën e Falenderimeve dhe Krishtlindjeve; në Shtetet e Bashkuara dhe Kanada. Kungulli në vetvete simbolizon kohën e korrjes dhe është gjithashtu i pranishëm në festën e Halloween-it.

Kjo recetëështë më e plotë, më kremoze dhe si rrjedhojë më e rëndë. Por në fund, kush mund ti thotë jo njëëmbelsire kaq të shijshme sa torta me kungull ?!

Continue reading “Tortë Me Kungull”