Receta e Brumit Brisé

Brumi Brisé është një bazë brumi tipike e kuzhinës fraceze, e përdorshme më shumë për ëmbëlsirat, për ti mbuluar ato dhe gjithashtu për antipasta të përdorshme këto në aperitivë dhe bufe. Suksesi i brumit Brisé është pa dyshim tek thjeshtësia në të gatuar dhe përshtatshmëria e saj tek gatimi me lloje të ndryshme përbërësish.

Nëqoftëse jeni te dhënë pas ushqimit dhe gatimit ,kjo recetë nuk duhet tju ikë pa e provuar.

Continue reading “Receta e Brumit Brisé”