Biskota Me Tërshërë Dhe Arrë Kokosi

Biskotat me tershere jane mengjesi ose zemra e preferuar e te dyve : femijeve dhe rriturve. Keto biskota jan te mbushura me tershere, arre kokosi ose cdo frut te thate qe ju deshironi. Te thjeshta per tu bere dhe shume te shijshme, keto biskota do ti gjeni si shpetimi juaj ne mengjeset e shpejta apo dhe vizitat surprise te miqve tuaj. Mund ta ngrini brumin dhe ta piqni atehere kur ju nevojitet, keshtu do te keni gjithmone gati biskota te sapo pjekura.

Continue reading “Biskota Me Tërshërë Dhe Arrë Kokosi”