2500 L

Kek i butë me mjedër

Rezervoni 12 orë përpara, për realizimin e kësaj ëmbëlsire.

Një kek i butë dhe tejet i shijshëm mbushur me mjedër të freskët.

Zgjedhje perfekte në përditshmëri, apo në mbledhje me miqtë dhe familjen. Mëngjes, pasdite apo snack e vendosni ju!

Përbërja dhe Ruajtja:

Kek i butë vanilje mbushur me mjedra të freskëta.

*Këshillë kundër alergjive: Përmban gluten, vezë, laktozë. Të gjitha ëmbëlsirat tona prodhohen në një mjedis ku përdoren arra, bajame, vezë, qumësht, susam dhe gluten. Për këtë arsye, ne nuk mund të garantojmë se ato janë pa gjurmë të këtyre alergeneve.

Ruhet në frigorifer (fresk) midis 2-10°C, ose në temperaturë ambjenti nëse do të konsumohet brenda pak orësh.

Dimensionet:

25 cm ø | 25 porcione katrore

Transporti:

Ne ju tarifojmë një pagesë shtesë për të mbuluar dërgesën në dorë, e cila është e disponueshme në territorin e Tiranës. Transporti realizohet me taksi, pasi ëmbëlsirat tona janë delikate dhe mjaft të dashura për ti sjellë me mjet tjetër transporti.
Processed with VSCO with a6 preset

Kek i butë me mjedër

2500 L

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.