Kikiliciouss Teaser

20/06/2015

Para disa muajsh Julia më ftoi të bëhem pjesë e një bashkëpunimi, një projekt multimedial i bazuar në teknikën e ndalimit të lëvizjes. Isha shumë e entuziasmuar për këtë dhe që më në fund mund ta ndaj me ju.

I gjithë proçesi ishte shumë argëtues pasi duhej të fotografonim çdo hap. Në fillim mendova se do të ishte e lehtë pasi jam mësuar të jem para kamerës, por ishte një sfidë e vërtetë.

Pasi pashë videon e përfunduar isha me të vërtetë e habitur se si ndodhi gjithçka. E lumtur me bashkëpunimin tonë produktiv, Julia më ofroi një mundësi tjetër për të qenë partnerja e saj. Së shpejti do të fillojmë projektin tjetër.

Për momentin shijoni këtë video dhe mos harroni të ndiqni Julia-n on Vimeo!