21

Raspberry Vanilla Cake

Order 12 hours in advance for this dessert.

A soft and extremely tasty vanilla cake loaded with fresh raspberries.

Perfect choice for an everyday cake, family or friends gathering. Breakfast, afternoon or snack; you decide!

Formula and Storage:

Soft and fluffy vanilla cake loaded with fresh raspberries. *Allergy Advice: Contains gluten, eggs, lactose. All our desserts are made in an environment where nuts, eggs, milk, sesame and gluten are used. For this reason, we cannot guarantee they are free from traces of these allergens. Store in the refrigerator (cooling section) between 2-10 ° C, or at room temperature if consumed within a few hours.

Dimensions:

25 cm ø | 25 square servings

Transport:

Nëse dëshironi dërgesë në vendodhjen tuaj, disponojmë shërbimin me taksi, te cilet do ju tarifojnë sipas tarifave të tyre zyrtare për këtë shërbim. Transporti realizohet me taksi, pasi ëmbëlsirat tona janë delikate dhe mjaft të dashura për ti sjellë me mjet tjetër transporti. Për ta tërhequr ëmbëlsirën vetë mund të vini pranë adresës sonë: Rruga “Bulevardi Bajram Curri" / Godina 296 (Brryl, pa vajtur tek Materniteti, godina ku ndodhet mobileri “Divan Italia”)
Processed with VSCO with a6 preset

Raspberry Vanilla Cake

21

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.