55 65

Naked Chocolate Cake

Order 24 hours in advance for this dessert.

Kikilciouss Naked Chocolate Cake is our “Signature” cake, which remains “Best Seller”. The combination of the cake, the chocolate filling and the frosting bring an explosion of flavors and emotions!

Clear
N/A

Formula and Storage:

Moist chocolate cake with a unique formula, filled with 55% dark chocolate ganache and covered with fresh cream, vanilla and mascarpone cream. It should be noted that the sweetness comes to normal, without being afraid of the use of dark chocolate. Decorated with flowers, raspberry, or both. *Allergy Advice: Contains gluten, eggs, lactose. All our desserts are made in an environment where nuts, eggs, milk, sesame and gluten are used. For this reason, we cannot guarantee they are free from traces of these allergens. Store in the refrigerator (cooling section) between 2-10°C.

Dimensions:

17 cm ø | 10-12 servings 20 cm ø | 12-14 servings

Transport:

Nëse dëshironi dërgesë në vendodhjen tuaj, disponojmë shërbimin me taksi, te cilet do ju tarifojnë sipas tarifave të tyre zyrtare për këtë shërbim. Transporti realizohet me taksi, pasi ëmbëlsirat tona janë delikate dhe mjaft të dashura për ti sjellë me mjet tjetër transporti. Për ta tërhequr ëmbëlsirën vetë mund të vini pranë adresës sonë: Rruga “Bulevardi Bajram Curri" / Godina 296 (Brryl, pa vajtur tek Materniteti, godina ku ndodhet mobileri “Divan Italia”)
TortaeCokollatesPrere

Naked Chocolate Cake

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.